VI STARTEDE I 1974

OM OS

VVS-installatør firma med nu 46 års erfaring i branchen

Vi er et professionelt VVS-firma i Vodskov (nær Nørresundby og Aalborg) med 46 års erfaring i branchen. Med den store erfaring er der garanti for, at tingene bliver løst på den mest optimale måde.

​Vi er en virksomhed som er i konstant udvikling.

Med over 70 ansatte finder vi altid en medarbejder, med speciale i netop jeres behov.

Vi lægger samtidig stor vægt på kundeservice, og prioriterer vores gode nærkontakt med lokalsamfundet meget højt. Vi udfører et kvalitetsarbejde til den aftalte tid.

Firmaet startede i 1974. Det første værksted blev indrettet i en garage på Vodskov Byvej i Vodskov. Derefter flyttede vi til et mindre værksted på Drøvten i Vodskov.

1977 byggede vi på Røllikevej, samtidig kom der privat beboelse sammen med værkstedet, som i alt udgjorde et areal på 607 m2.

I april 1986 startede vi en afdeling i Heimdalsgade i Aalborg.
I januar 1988 opkøbte vi VVS-installatør Henning Halskovs forretning. Værkstedet i Heimdalsgade blev for lille og i december 1996 flyttede vi til Grønnegade 25 i Vejgaard.
I maj 1993 overtog vi Vodskov VVS v/ Kai Johansen.
I september 1999 overtog vi firmaet Walter Schnorrer i Aalborg.
2000 overtog vi VVS-firmaet Flemming Jensen på Hobrovej i Skalborg, samt firmaet Blikkenslageren ved Vagn Jensen i Schleppegrellsgade Aalborg.

I forbindelse med generationsskifte 2008 og et ønske om større og bedre lokaler, byggede og flyttede vi på Følfodvej 15, i Vodskov. Samtidig blev firmaets Aalborg afdeling flyttet til Vodskov, således at begge afdelinger samles under et tag på Følfodvej 15 Vodskov. I 2008 byttede Niels Jørn Holm og Michael Holm position, og Michael blev direktør i firmaet Holm El & VVS.

I Efteråret 2011 fik vi en el afdeling, idet Nordjysk El teknik blev overtaget og Tommy Heby blev medejer af virksomheden.

Den 1. juni 2013 blev elafdelingen udvidet med overtagelse af Langholt El service.

August 2016 blev firmaet udvidet med en kloak og entreprenør afdeling, hvor vi i dag har 8 kompetent entreprenør folk ansat under kyndig ledelse af Peter Bøjer, som også fulgte med da vi blev udvidet med en kloak og entreprenør afdeling.

I 2019 valgte Jørgen Hoffmeyer at gå på pension, og vi udvidede endnu engang el afdelingen med 3 mand fra Jørgen Hoffmeyer.

I slutningen af 2021 træder Tommy Heby ud af ejerkredsen, og pr. 1/7-22 bliver Thomas Kold medejer i Holm El & VVS A/S.

Januar 2023 overtager vi Vase VVS, og Lars Vase selv og hans medarbejdere fortsætter sit virke her hos Holm EL & VVS A/S.

1. marts 2023 overtager vi TA El teknik, Nørresundby, og Torben L. Andersen selv og Andreas B. Caspersen fortsætter deres virke her hos Holm El & VVS A/S

Vi betjener i dag både virksomheder, boligforeninger, ejerforeninger, kommuner og private og med Torben Andersen ansættelse, kan vi også betjene sygehus installationer, alarmer og porttelefoner.

Vi betjener i dag både virksomheder, kommuner og private og som medlem af Tekniq er vi dækket af garantiordningen i vort arbejde

Vores værdier er altid at arbejde ud fra at yde høj kvalitet og høj service. Desuden er vi meget fleksible og yder 24 timers døgnvagt.

Følg os også på Facebook – holm el & vvs.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. 98293966 eller send os en email på michael@holmelvvs.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

VI BETJENER VIRKSOMHEDER,

KOMMUNER OG PRIVATE