Om os

Vi er en virksomhed som er i konstant udvikling. Med over 70 ansatte finder vi altid en medarbejder, med speciale i netop Deres behov.

Vi lægger samtidig stor vægt på kundeservice, og prioriterer vores gode nærkontakt med lokalsamfundet meget højt. Vi udfører et kvalitetsarbejde til den aftalte tid.

Firmaet startede i 1974. Det første værksted blev indrettet i en garage på Vodskov Byvej i Vodskov. Derefter flyttede vi til et mindre værksted på Drøvten i Vodskov.

1977 byggede vi på Røllikevej vort nuværende værksted, samtidig fik vi privat beboelse sammen med værkstedet, som i alt udgør et areal på 607 m2.

I April 1986 startede vi en afdeling i Heimdalsgade i Aalborg.
I januar 1988 opkøbte vi VVS installatør Henning Halskovs forretning. Værkstedet i Heimdalsgade blev for lille og i december 1996 flyttede vi til Grønnegade 25.
I maj 1993 overtog vi Vodskov VVS v/ Kai Johansen.
I september 1999 overtog vi firmaet Walter Schnorrer i Aalborg.
2000 overtog vi VVS firmaet Flemming Jensen på hobrovej i Skalborg, samt firmaet Blikkenslageren ved Vagn Jensen i Schleppegrellsgade Aalborg

I Februar 2008 er vi flyttet i nye og større lokaler på Følfodvej 15, i Vodskov.

Samtidig er Firmaets Aalborg afdeling flyttet til Vodskov, således at begge afdelinger samles  på Følfodvej 15 Vodskov.

I Efteråret 2011 blev der etableret Elafdeling idet Nordjysk Elteknik blev overtaget og Tommy Heby blev medejer af virksomheden.

Den 1 Juni 2013 blev elafdelingen udvidet med overtagelse af Langholt Elservice.

August 2016 blev firmaet udvidet med en kloak og entreprenør afdeling.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. 98293966 eller send os en email på michael@holmelvvs.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi betjener virksomheder, kommuner og private

Holm EL & VVS A/S