Utætte rør er tit skyld i store kostbare skader

FORSIKRINGSSKADE

Når man oplever en skade

Når man oplever en skade på sine vvs-installationer, står mange i en uvant situation.

Utætte rør er tit skyld i store kostbare skader, da det kan stå og sive i lang tid inden det bliver opdaget.

Her hjælper Holm EL & VVS dig med professionel rådgivning igennem skaden og finder den rette løsning for netop denne situation du/I står overfor.

Så kontakt os og bed om at tale med vores håndværkstaksator og forsikringsansvarlige John Prior, som har mange års erfaring inden for VVS- og rådgiver branchen. Vi kommer gratis ud og besigtiger skadens omfang og vurder, om der er tale om en mulig forsikringsskade.

Det eneste du skal gøre, er at kontakte dit forsikringsselskab og oplys dem om, du ønsker Holm EL & VVS til at stå for udbedring af skaden. Så står vi for resten, fra dialogen med dit forsikringsselskab og koordineringen af øvrige håndværksmæssige faggrupper, samt for midlertidig bad & toiletvogn om nødvendigt.

Du/I slipper således for hele bøvlet og har kun en du/I skal forholde jer til igennem hele processen. Vores faste forsikringsteam har stor erfaring indenfor udbedring og sagsstyring i forbindelse med VVS- og rørskader. Vi arbejder altid med det nyeste og moderne udstyr, som kræves for at håndter rørskader.

Vi står ligeledes for at iværksætte en lækagesporing, såfremt der er tale om en skjult rørskade finder vi selve skadestedet.

Vi sætter stor pris på en tæt dialog med vores kunder og ønsker at bidrage med vores viden og kunnen til at vende situationen til en god oplevelse.

Vi er fast IF samarbejdspartner og arbejder ligeledes tæt med en lang række forsikringsselskaber og dækker et meget stort geografisk område. Rørskader kan ødelægge din bolig, så dit valg af firma har stor betydning, hos os for du/I en samlet total løsning.

…………Så er skaden sket!, så tøv ikke med at kontakte Holm EL & VVS, vi har døgnvagt på vores hovednummer tlf. 98 29 39 66.